You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Loading...

De prijs binnenkort online!

Segafredo Koffie

Vandaag is Segafredo Zanetti de leider van Espresso in Italië en in de wereld, met een specifieke missie: de smaak, cultuur en bereiding van echte Italiaanse Espresso over de hele wereld verspreiden door een absoluut kwaliteitsproduct aan te bieden, gegarandeerd van de zaailing tot de beker, zoals alleen Segafredo Zanetti kan doen.

De prijs binnenkort online!

Italiaanase Pasta (Rigatoni / Spaghetti)

Pasta di Gragnano is een voedingsproduct, verkregen uit het mengsel van harde tarwegries met water uit de lokale watervoerende laag, geproduceerd op het hele grondgebied van de gemeente Gragnano. De beste Italiaanse pasta ooit!

De prijs binnenkort online!

Truffel Extravergine Olijfolie

Truffelolie is een olijfolie op smaak gebracht met witte of zwarte truffel. Een zeer eenvoudige bereiding waarmee u de smaak en smaak van de truffel kunt behouden, die anders gemakkelijk bederfelijk zou zijn. Truffelolie is ideaal voor het op smaak brengen van geroosterd en geroosterd vlees, gegrilde vis of bruschetta, maar het smaakt zeker niet naar salades, waardoor het een onbeschrijfelijke smaak geeft aan al het voedsel dat het ontmoet.

De prijs binnenkort online!

Cantucci

Cantucci of cantuccini is een van de belangrijkste zoetwarenpredities van de Toscaanse keuken. Het zijn droge amandelkoekjes, verkregen door het brood van nog heet deeg in plakjes te snijden. Ze maken deel uit van de meest typische desserts van de Toscaanse culinaire traditie, vooral gecombineerd met vin santo.

De prijs binnenkort online!

Limoncello

Limoncello is een likeur gemaakt met citroenschil, een aangenaam en aromatisch einde van de maaltijd, typisch voor de Italiaanse culinaire traditie. Limoncello wordt door ons gemaakt, met de heerlijke citroenen uit Calabrië.

De prijs binnenkort online!

Extra Vergine Olijfolie

De extra vierge olijfolie die onze familie in Calabrië produceert, is een echt en natuurlijk product. Een sap van olijven dat alle kostbare stoffen in de grondstof overbrengt naar de olie. De perfecte smaakmaker!!

De prijs binnenkort online!

Pittige Extra Vergine Olijfolie

Calabrische chili-olie, ook wel heilige olie genoemd, is een van de vele methoden voor het bewaren van chili. Deze olie is perfect voor het op smaak brengen van veel gerechten, het wordt in feite gebruikt als smaakmaker voor pasta, pizza, toast of zelfs om vlees of vis te marineren om op de grill te bereiden. Met pittige olie kun je zelfs de eenvoudigste gerechten uniek en smakelijk maken. Onze pittige olie is huisgemaakt, met extra vergine olijfolie en de bekende calabria peperoncino

Boek Onze Producten

Italiaanse Producten

Zelfgemaakt

Onze Italiaanse Shop

Afhalen & Bezorgen

Boek via het contactformulier onze Italiaanse etenswaren of bel ons op:
+31 15 222 3147.
U vindt er producten van Italiaanse merken en door ons gemaakte producten. Na het boeken van de gewenste producten kunt u deze ophalen bij ons restaurant, onder rembours.
Als je ons eten thuis wilt ontvangen, bel ons dan op +31 15 222 3147 en we zullen je vertellen hoe.